Ultimele subiecte
Cautare
Reţele de socializare
Moşi de vară în Luceni
Forumul Prieteniei :: Proiecte culturale ce se desfăşoară în Iaşi periodic :: Evenimente culturale la care au participat membrii forumului
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi •
Re: Moşi de vară în Luceni
Preotul paroh al bisericii Santul Nicolae din Luceni- Teofil Constantin Olaru
impreuna tabloul cu biserica din satul Luceni pictat de Florin Buciuleag

Preotii Stîngaciu Marius Valentin, Dumitru Merticaru si Teofil Olaru

Parintele Teofil expunand o pagina executata de Vasilian Dobos in cartea de oaspeti a manifestarii " Mosi de Vara la Luceni"

Copii din comuna Victoria care au sustinut un programartistic

impreuna tabloul cu biserica din satul Luceni pictat de Florin Buciuleag

Preotii Stîngaciu Marius Valentin, Dumitru Merticaru si Teofil Olaru

Parintele Teofil expunand o pagina executata de Vasilian Dobos in cartea de oaspeti a manifestarii " Mosi de Vara la Luceni"

Copii din comuna Victoria care au sustinut un programartistic

Ultima editare efectuata de catre Didina Sava in Mar Iun 05, 2012 9:31 am, editata de 6 ori
La sabatorirea Mosilor de vara in Luceni mpreotul Teofil Olaru a avut numeri inivitati printre care eu am recunoscut:
Horia Zilieru, Dionisie Vitcu,Vasilian Doboş, Dumitru Merticaru, Dumitru Şerban, Florin Buciuleag, Radu Ştefan, Emanuela Ilie, Steliana si Bogdan Baghiu, Cornelia Apetroaie, Rodica Rodean, Raul Ovidiu Vasiliu, Carmen Prepeliţă, Cristian Harnau, Doiniţa Cristea, preoti din parohiile prietene:Olaru Valeriu si Marius Valentin Stîngaciu

Central preotul Valeriu Olaru, tatal preotului paroh Teofil Olaru.

Cornelia Apetroaie si Horia Zilieru

Didina Sava si Horia Zilieru

Giani,Vasilian Doboş

Raul Ovidiu Vasiliu, Cristian Harnău, Carmen Prepeliţă

Cornelia Apetroaie,Didina Sava, Bogdan Baghiu

Cornelia Apetroaie, Didina Sava, Steliana si Bogdan Baghiu

Tudor Apetroaie si Iustin

Carmen Prepeliţă si Cristian Harnău

Cornelia Apetroaie, Florin Buciuleag, Steliana si Bogdan Baghiu

Emanuela Ilie cu fiica

Cornelia si Steliana

Cornelia si Didina

Horia Zilieru, Dionisie Vitcu,Vasilian Doboş, Dumitru Merticaru, Dumitru Şerban, Florin Buciuleag, Radu Ştefan, Emanuela Ilie, Steliana si Bogdan Baghiu, Cornelia Apetroaie, Rodica Rodean, Raul Ovidiu Vasiliu, Carmen Prepeliţă, Cristian Harnau, Doiniţa Cristea, preoti din parohiile prietene:Olaru Valeriu si Marius Valentin Stîngaciu

Central preotul Valeriu Olaru, tatal preotului paroh Teofil Olaru.

Cornelia Apetroaie si Horia Zilieru

Didina Sava si Horia Zilieru

Giani,Vasilian Doboş

Raul Ovidiu Vasiliu, Cristian Harnău, Carmen Prepeliţă

Cornelia Apetroaie,Didina Sava, Bogdan Baghiu

Cornelia Apetroaie, Didina Sava, Steliana si Bogdan Baghiu

Tudor Apetroaie si Iustin

Carmen Prepeliţă si Cristian Harnău

Cornelia Apetroaie, Florin Buciuleag, Steliana si Bogdan Baghiu

Emanuela Ilie cu fiica

Cornelia si Steliana

Cornelia si Didina

Ultima editare efectuata de catre Didina Sava in Lun Iun 04, 2012 2:58 am, editata de 7 ori
Dupa Sfanta Liturghie,Acatistul Sfantului Ioan Cel Nou, Pomenirea Mortilor, momentele festive cu scriitorii ieseni si serbarea copiilor am fost invitati la masa de Mosi

Didina,Cornelia si Steliana

La final am fost invitati la un gratar in gradina, unde Radu Ştefan, parintele Merticaru, prietena noastra Veronica Corvin localnica din Luceni si membra in consiliul bisericesc local-una din organizatoarele sarbatorii) si alti oaspeti au cantat spre incantarea si relaxarea noastra.

Didina,Cornelia si Steliana

La final am fost invitati la un gratar in gradina, unde Radu Ştefan, parintele Merticaru, prietena noastra Veronica Corvin localnica din Luceni si membra in consiliul bisericesc local-una din organizatoarele sarbatorii) si alti oaspeti au cantat spre incantarea si relaxarea noastra.

Ultima editare efectuata de catre Didina Sava in Mar Iun 05, 2012 9:28 am, editata de 3 ori
Serbarea copiilor, cuvantul preotului paroh Teofil Olaru,Horia Zilieru, Dionisie Vitcu si Dumitru Merticaru
Mosi de vara la Luceni- partea intai de rasarit_de_zori
Mosi de vara la Luceni- partea intai de rasarit_de_zori
Ultima editare efectuata de catre Didina Sava in Mar Iun 05, 2012 9:32 am, editata de 1 ori
Forumul Prieteniei :: Proiecte culturale ce se desfăşoară în Iaşi periodic :: Evenimente culturale la care au participat membrii forumului
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Mihaela Moşneanu
» Decorațiuni din fetru
» „Flori de piatră-Bijoux" albumul I-bijuterii artizanale marca Didina Sava
» Heraclidul Alb roman semi-SF
» Singurătăţile noastre-Titi Nechita
» Gustări şi aperitive
» Dorina Neculce
» Mihai LEONTE poetul armoniei si al optimismului...